Colegio Junipero

Skip to main content
Bell Schedules » BIG SCHOOL ITINERARY

BIG SCHOOL ITINERARY

BIG SCHOOL ITINERARY FULL DAY
Description / Period Start Time End Time Length
FIRST BELL 7:55 AM
CLASS 8:00 AM 9:30 AM 90 min
RECESS 9:30 AM 9:40 AM 10 min
CLASS 9:45 AM 11:00 AM 75 min
LUNCH/RECESS 11:00 AM 11:25 AM 25 min
CLASS 11:30 AM 1:00 PM 90 min
RECESS 1:00 PM 1:10 PM 10 min
CLASS 1:15 PM 2:30 PM 75 min
DISMISSAL 2:30 PM